Työhyvinvointijohtajan nuijan voitto vei latinalaistanssin pyörteisiin

Takaisin julkaisuihin

Työhyvinvointijohtajan nuijan voitto vei latinalaistanssin pyörteisiin

Olipa hauskaa voittaa tuo työhyvinvointijohtajan nuija ja luoda liikunnallista fiilistä ja hienoja heittäytymisen hetkiä Kaarikadun päiväkodin työntekijöille. Saimme 500 eurolla useita päiväuniaikaan tapahtuvia latinalaistanssin opetuksen alkeita ja rentoutushetken jokaisen harjoituksen perään. Innostusta ja huokauksia sai tämä tieto työntekijöissä aikaan. Miespuolisten ajatukset varsinkin olivat hieman mollivoittoisia. Mutta eiköhän tanssin hyvä energia tartu heihinkin. Raha toi ihanan mahdollisuuden antaa virkistäviä hetkiä työntekijöille arjen kiireen keskelle. Odotimme innolla mitä tanssin pyörteet tuovat tullessaan ja millaista energiaa se luo työpäiviin.

Nyt on tanssit tanssittu ja kertoja tuli yhteensä viisitoista kappaletta, kyllä oli hauskaa ja jokainen pääsi vuorollaan tanssimaan. On ollut hienoa saada työntekijöille päiviin energiaa tuovaa liikettä. Toivon kaikille tuleville voittajille yhtä riemuisia hetkiä, kun meillä oli. Ehkäpä me suomalaiset sitten osataankin tanssia, ainakin hauskaa oli ja nauru pidensi ikää varmasti kaikilla.

Naurua on piisannut, kun suomalainen lantio ei ole aina ollut ihan niin liikkuva kuin brasilialainen. Mutta opittu on kehonhallintaa, saatu keskelle päivää mieletön energian tankkaushetki ja iloa yhdessä tekemisestä. Myös talon miehet ovat olleet mukana ja hienosti pärjäsivät hekin. Tämä innostus jatkaa kulkuaan toisilla ihan harrastukseksi asti.

Kiitos voitosta ja sen tuomasta ilosta keskelle talvea.

Teksti Minna Järvelä, varajohtaja, Kaarikadun päiväkoti

 

 

© Lahden kaupunki. Kaikki oikeudet pidätetään.