www.lahti.fi

 

Luvat ja piirustukset löytyvät arkistosta

Rakennusvalvonta säilyttää lupa-asiakirjoja ja piirustuksia, joita voi tilata katsottavaksi ja joista voi teettää kopioita. Arkistosta löytyvät hyväksytyn lupapäätöksen yhteydessä syntyneet asiakirjat, vahvistetut piirustukset ja erityissuunnitelmat.

Erityissuunnitelmia ovat rakenne- ja ilmanvaihtopiirustukset sekä rakennusvalvonnan katselmuspöytäkirjat. Lisäksi on mahdollista tilata erilaisia selvityksiä, kuten esimerkiksi rakennuspaikan nykytilaotteen ja kantavien seinien selvityksen. Kopiot ja selvitykset ovat maksullisia.

Tilaukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostitse rakennusvalvonnan arkistopalveluihin. Tilausten toimitusaika on n. 5 – 10 työpäivää ja ne toimitetaan tilausjärjestyksessä. Tilaajalle ilmoitetaan, kun asiakirjat ovat katsottavana tai kopiot noudettavana.

Rakennuslupakuvien sähköisen ARSKA-nettimyyntipalvelun kautta voi hankkia vanhan Lahden rakennusten pääpiirustuksia.

Katsottavaksi tilattuja asiakirjoja ja piirustuksia pääsee katsomaan vain arkiston aukioloaikoina. Arkisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–15. Yhteystiedot:  ja osoite:  Askonkatu 2, 15100 Lahti.

Rakennusvalvonnasta saatavat arkistopalvelut ja tilausohjeet

Asiakirjojen tilauslomake

Rakennusvalvonnan arkistossa säilytettävät asiakirjat 

Palvelutaksa

Ohjeita lomakkeiden täyttämiseen

Kerrosalan laskeminen

 

 

© Lahden kaupunki. Kaikki oikeudet pidätetään.